Extensiile sunt din par natural 100%?
DA! Extensiile ESY HAIR sunt confectionate din par uman, provenit de la donatorii din India.
De ce aveti cele mai mici preturi din Romania la extensiile de par?
ESY HAIR colaboreaza direct cu una dintre cele mai mari fabrici de extensii din lume, in import en-gros. Datorita acestui fapt, preturile noastre vor fi mereu cele mai mici de pe piata, pastrand calitatea superioara si livrarea rapida.
In cat timp ajunge comanda?
Dupa ce ai plasat comanda la noi, fie telefonic, fie pe site, te vom suna de confirmare. Dupa ce comanda ta este confirmata, o vom expedia prin curier si va ajunge la tine in 24 maxim 48 de ore ( * valabil pentru produsele aflate in stoc )
Cat costa livrarea?
Transportul este GRATUIT in Romania pentru comenzi mai mari de 500 de lei, iar daca valoarea cosului tau nu depaseste aceasta suma, transportul va costa 18 lei.
Pot sa returnez un produs daca nu este pe placul meu?
Desigur! Te rugam sa ne anunti in termen de maxim 14 zile lucratoare de la ridicarea comenzii la adresa de e-mail: office@esyhair.com sau la numarul de telefon: 0753874694.
Pot anula o comanda deja plasata?
Responsabilitatea ta este sa ne anunti cat mai repede anularea comenzii. Trimite-ne un mesaj la adresa de e-mail: office@esyhair.com sau suna-ne la numarul: 0753874694.
Pot modifica comanda?
Desigur! Trimite-ne un email la adresa: office@esyhair.com sau suna-ne la numarul de telefon: 0753874694. Daca insa comanda ta a fost deja procesata, putem doar schimba adresa si / sau numarul de telefon. Produsele impachetate si trimise spre curier nu mai pot fi modificate.