Cum sa returnezi un colet

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice (Ordonanta de Urgenta nr 34 din 4 iunie 2014).

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Inainte de a trimite coletul de retur, va rugam sa va asigurati ca acesta respecta urmatoarele CONDITII:

In cazul in care doriti sa returnati unul sau mai multe produse, este necesar sa ne anuntati in termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea coletului, apeland numarul de tel : 0753874694, apoi se face o cerere in scris pe adresa de e-mail office@esyhair.com

Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat catre dvs, insostit de factura , de certificatul de calitate in original. (Produsele purtate nu se schimba!!!)

Produsul trebuie sa ajunga inapoi la sediul nostru in termen de 14 zile calendaristice.

Atentie! Daca ati indepartat extensiile de pe suportul pe care sunt prinse pierdeti garantia! De asemenea retururile se pot face doar cu ambalajul original al produselor, certificatul pe care l-ati primit si copie dupa factura!

Daca totusi ati indepartat extensiile din ambalaj si daca echipa noastra constata dupa o evaluare ca nu au fost folosite (spalate, vopsite, tunse, etc), veti fi anuntat in maxim 72 de ore de la constatare, si veti avea posibilitatea alegerii schimbarii produsului cu altul, sau veti primi banii inapoi.

Atentie!!! Produsele folosite (purtate, spalate, coafate) nu se schimba!!!

Foarte important Esy Hair nu isi asuma raspunderea pentru eventualele esecuri aparute in cadrul procesului de vopsire al meselor. Va recomandam ca vopsirea produselor sa fie facuta de catre o persoana cu experienta in utilizarea extensiilor. (montaj, vopsire, intretinere). Extensiile se vopsesc inainte de a fi aplicate pe suvitele proprii! Recomandam sa se vopseasca mai intai o singura suvita din set, dupa ce se verifica starea suvitei se poate vopsi restul meselor.Nu recomandam vopsirea extensiilor dupa ce au fost aplicate.

Echipa noastra va face o evaluare atenta a produselor primite de la dvs.

Pentru a vedea culoarea si calitatea extensiilor este indeajuns sa le scoateti din plasticul transparent si sa le comparati cu parul dvs.

In cazul in care produsul returnat nu este in stare corespunzatoare, va fi refuzat din motive de igiena.

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (acest document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii.

Pentru expedierea coletelor puteti folosi orice serviciu de curierat rapid, nu primim retururi prin Posta!

Nu se vor accepta coletele cu ramburs!

Nu ne asumam responsabilitatea pentru montarea extensiilor de tipul tape-in. Dupa ce extensiile au fost deja montate returul nu se mai poate face datorita faptului ca adezivul extensiilor va fi deteriorat.

In maxim 14 zile calendaristice de la data sesizarii dorinteti de returnare, contravaloarea produselor va fi achitata cumparatorului prin Transfer Bancar in contul furnizat. Atentie! Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client. Restituirea sumei se refera strict la valoarea produselor comandate, nu si la cheltuielile legate de transportul produselor.

Nota! In cazul in care extensiile au fost scoase din ambalajul original si sigiliul a fost rupt, dar Nu au fost folosite (purtate, coafate, vopsite) si se doreste schimbul sau returnarea lor, se va percepe o taxa de 25% din valoarea produsului. Destinatia taxei este strict legata de readaptarea produsului – reambalare: ambalaj, timp de lucru.

La comenzile peste 500 de lei la care ati beneficiat de transport gratuit si se doreste returnarea banilor pentru toate produsele cu valoarea de peste 500 de lei , se va scadea din suma totala a transportul oferit initial gratuit catre dumneavoastra suma de 18 lei.