Termeni si conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII

1. DEFINITII SI TERMENI

ESY HAIR – este o denumirea brandului al fimei Sc International Beauty Expert Srl, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Voiniceni, Str. Voinicenilor nr 293, avand numar de ordine in Registrul Comertului J26/1445/14/07.2017 , cod unic de inregistrare fiscala RO37982800
Vanzator – Sc International Beauty Expert Srl
Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o comanda.
Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre ESY HAIR (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intreESY HAIR si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
Site – domeniul www.esyhair.com
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri de pe Site.
Bunuri – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Continut
- toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
- continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
- orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
- informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
- informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
- date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
Document – prezentele Termene si Conditii.
Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre ESY HAIR, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
Taxa de timbru verde – valoarea exprimata in lei, platita de catre Vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
2.6. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel ESY HAIR. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al ESY HAIR, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.
3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, ESY HAIR isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.
3.4. ESY HAIR poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau promotii intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
3.5. Toate preturile aferente Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.
3.8 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva aa ESY HAIR, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
5.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de ESY HAIR, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al ESY HAIR asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al ESY HAIR.
5.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Vanzator si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea ESY HAIR cu referire la acel Continut.
5.4. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.
5.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

6. COMANDA

6.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.
6.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
6.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
6.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
6.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de ESY HAIR, in cazul platii online;
6.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
6.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.
Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la: ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
6.6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va contacta ESY HAIR
6.7. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
6.7.1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
6.7.2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/Card bancar-> prin virament bancar;
6.8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta). Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, ambalaj deteriorat, șocuri mecanice/electrice sau produsele cărora le lipsesc accesorii.
6.9. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

7. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:
7.1.2. contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;
7.1.3. furnizarea de Bunuri si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
7.1.4. furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
7.1.5. furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
7.1.6. furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;
7.1.7. furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
7.1.8. contractele în cazul cărora Cumparatorul a solicitat în mod special Vanzatorului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, Vanzatorul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de Cumparator sau furnizează alte Bunuri decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor Servicii sau Bunuri suplimentare;

8. CONFIDENTIALITATE

8.1. ESY HAIR va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.
8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
8.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. ESY HAIR nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Protecția datelor personale
În conformitate cu Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (GDPR) vă informăm că societatea noastră înregistrează date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevăzute de lege sau cerute de utilizarea serviciului nostru, conform notificării cu numărul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din data 25/02/2009.

Prin comenzile pe care le realizați, vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră de contact să fie prelucrate de către S.C. INTERNATIONAL BEAUTY EXPERT S.R.L..

Vanzatoru. garantează respectarea drepturilor conferite de Regulamentul European 2016/679. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise ce va fi trimisă prin email la adresa gdpr@esyhair.com

La adresa de mail gdpr@esyhair,com, utilizatorul poate solicita informaţii detaliate privind datele preluate, stocate şi procesate de către Esyhair.com, poate solicita, în mod gratuit, modificarea sau rectificarea acestora, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor preluate, stocate şi procesate de către Esyhair.com. Acest drept al utilizatorului este permanent şi poate fi exercitat oricând printr-o cerere adresată Esyhair.com la adresa de mail gdpr@esyhair.com

În situatia în care utilizatorul se consideră prejudiciat din cauza preluării, stocării sau procesării datelor sale personale de către Esyhair.com sau este nemulţumit de modalitatea în care Esyhair.com a gestionat o cerere a sa privind aceste date, el se poate adresa A.N.S.P.D.C.P. sau instanţei, conform dispoziţiilor legale în materie.

Ce tip de date personale colectăm
Datele personale înseamnă orice informație referitoare la dumneavoastră care ne permite să vă identificăm, cum ar fi numele dumneavoastră, datele de contact, detaliile de plată și informațiile despre accesul dumneavoastră pe site-ul nostru.

Putem colecta date personale de la dumneavoastră atunci când vă creați un cont ESYHAIR în vederea evaluării ofertelor noastre sau achiziționării unui produs din magazinul nostru on-line, când utilizați site-ul web sau alte site-uri accesibile prin intermediul site-ului web, când participați la un sondaj sau concurs sau când ne contactați.

Mai exact, putem colecta următoarele categorii de informații:
a. Numele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numărul de telefon, cardul de credit / debit sau alte detalii de plată;
b. Informații detaliate despre cumpărători, care includ numele, data nașterii, sexul, ;
c. Informații despre utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru;
d. Comunicațiile pe care le faceți cu noi sau pe care le direcționați către noi prin scrisori, e-mailuri, servicii de chat, apeluri și rețele de socializare.
Vom procesa orice fel de alte date doar dacă v-ați dat consimțământul explicit sau acest lucru este cerut de legile în vigoare la acel moment dat sau ați facut publice aceste date în mod deliberat.

Pentru ce folosim datele dumneavoastră personale, de ce și pentru cât timp
Datele dumneavoastră pot fi utilizate în următoarele scopuri:
a. Pentru furnizarea produselor și serviciilor pe care le solicitați: folosim informațiile pe care ni le furnizați pentru a efectua serviciile pe care le-ați solicitat în legătură cu chizițiile dumneavoastră, inclusiv modificările solicitate legate de aceste achiziții;
b. Pentru a vă contacta în cazul unei schimbări a condițiilor de achiziție. Aceste informații nu au scop comercial și nu vă puteți dezabona de la ele;
c. Pentru verificarea cardului de credit sau a altui tip de card folosit pentru plată: folosim informațiile dumneavoastră de plată în scopuri de contabilitate, facturare și audit și pentru detectarea și/sau prevenirea oricăror activități frauduloase;
d. În scopuri administrative sau juridice: folosim datele dumneavoastră pentru analiză statistică și de marketing, testarea sistemelor, studii privind satisfacția clienților, întreținere și dezvoltare, sau pentru a rezolva o dispută sau o revendicare. Societatea noastră nu realizează profilarea datelor pe baza datelor pe care le colectăm de la dumneavoastră în scopuri de analiză statistică și de marketing. Orice activitate de profilare va fi efectuată numai cu consimțământul dumneavoastră prealabil și depunând toate eforturile pentru a vă asigura că toate datele pe care se bazează sunt corecte.
e. Securitate, sănătate, administrație, prevenirea/detectarea infracțiunilor: este posibil să transmitem informațiile dumneavoastră autorităților guvernamentale sau organelor de aplicare a legii pentru a respecta cerințele legale;
f. Pentru comunicări ale Serviciului de asistență clienți: folosim datele dumneavoastră pentru a gestiona relația noastră cu dumneavoastră ca și client și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența dumneavoastră cu noi;
g. Pentru a furniza servicii personalizate: folosim datele dumneavoastră pentru a furniza informații care credem că vă interesează înainte, în timpul și după achiziția dumneavoastră și pentru a personaliza serviciile pe care vi le oferim, cum ar fi oferte speciale;
i. Marketing: din când în când, vă vom contacta cu informații despre oferte promoționale și produse auxiliare prin intermediul comunicărilor online. Cu toate acestea, veți avea opțiunea de a vă abona sau dezabona de la astfel de comunicări, indicând acest lucru în etapa de creare a contului StarShinerS. De asemenea, la orice comunicare online din partea noastră, veți avea ocazia să indicați că nu mai doriți să primiți materialele noastre de marketing direct.
Vom procesa datele dumneavoastră personale numai în cazul în care avem o bază legală pentru a face acest lucru. Baza legală va depinde de motivele pentru care am colectat și pentru care trebuie să folosim datele dumneavoastră personale.

În cele mai multe cazuri, va trebui să procesăm datele dumneavoastră personale pentru a le putea introduce în contractul nostru de vânzare cu dumneavoastră Modulele cookie și monitorizarea site-ului

Această pagină de internet folosește module cookie pentru a ne permite să îmbunătățim serviciile pe care vi le oferim și să furnizăm anumite funcții pe care le puteți găsi utile. Acestea pot include module cookie ale partenerilor media și de publicitate care sunt salvate pe dispozitivul dumneavoastră atunci când vizitați pagina noastră. Vă rugăm să vizitați paginile de internet ale partenerilor noștri pentru a afla informații despre politica lor de confidențialitate și privind modulele cookie.

Modulele cookie sunt fișiere text mici care sunt transferate pe hard drive-ul computerului dumneavoastră prin browserul web pentru a ne permite să vă recunoaștem browserul și a ne ajuta să monitorizăm vizitatorii paginii noastre de internet; astfel, acestea ne permit să înțelegem mai bine produsele și serviciile care vi se potrivesc cel mai bine. Un modul cookie conține datele dumneavoastră de contact și informații care ne permit să vă identificăm computerul atunci când ne răsfoiți pagina, pentru a vă ajută să finalizați rezervarea. Majoritatea browserelor web acceptă automat modulele cookie, dar, dacă doriți, puteți schimba aceste setări de browser acceptând, respingând și ștergând module cookie. Secțiunea „Ajutor” a barei de instrumente din majoritatea browserelor vă va spune cum să împiedicați acceptarea de module cookie noi de către browser, cum să setați browserul să vă înștiințeze când primiți un modul cookie nou sau cum să dezactivați complet modulele cookie. Dacă alegeți să modificați aceste setări, este posibil să constatați că anumite funcții și caracteristici nu vor funcționa conform așteptărilor. Modulele cookie pe care le folosim nu detectează nicio informație stocată pe computerul dumneavoastră

Pentru mai multe informații despre modulele cookie și despre cum să împiedicați instalarea modulelor cookie, vizitați pagina de internet: http://www.allaboutcookies.org.

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră personale într-unul sau mai multe dintre următoarele cazuri:
- Pentru a respecta o obligație legală (de exemplu, cerințele fiscale sau vamale sau cele privind protecția consumatorilor);
- Ne-ați dat consimțământul pentru utilizarea datele dumneavoastră personale (de exemplu, pentru utilizarea în scopuri comerciale);
- Pentru a vă proteja interesele vitale sau cele ale unei alte persoane;
Face parte din interesele noastre legitime în funcționarea ca o societate comercială (de exemplu, în scopuri administrative).

Doar copiii cu vârsta de cel puțin 16 ani pot să-și dea consimțământul. Pentru copiii sub această vârstă, este necesar consimțământul părinților sau al tutorilor legali ai copiilor.

Nu vom păstra datele dumneavoastră mai mult decât este necesar pentru a îndeplini scopul pentru care sunt prelucrate. Pentru a determina perioada de păstrare adecvată, luăm în considerare cantitatea, natura și sensibilitatea datelor personale, scopurile pentru care le prelucrăm și dacă putem atinge aceste scopuri prin alte mijloace.

De asemenea, trebuie să luăm în considerare perioadele pentru care ar putea fi necesar să păstrăm date cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligațiile legale (de exemplu, în legătură cu revendicările pentru returnarea produselor) sau pentru a ne ocupa de reclamații, întrebări și pentru a ne proteja drepturile legale în cazul unei revendicări.

Atunci când nu mai avem nevoie de datele dumneavoastră personale, le vom șterge sau distruge în siguranță. De asemenea, vom lua în considerare dacă și cum putem minimiza în timp cantitatea de date personale pe care le folosim și dacă putem asigura anonimitatea datelor dumneavoastră personale astfel încât acestea să nu mai fie asociate cu dumneavoastră sau să vă identifice, caz în care putem folosi acele informații fără a vă notifica ulterior.

Securitatea datelor dumneavoastră personale
Respectăm proceduri stricte de securitate în stocarea și dezvăluirea datelor dumneavoastră personale și pentru a le proteja împotriva pierderii, distrugerii sau deteriorării accidentale. Datele pe care ni le furnizați sunt protejate cu ajutorul tehnologiei SSL (Secure Socket Layer). SSL este metoda standard în industrie de criptare a informațiilor personale și a datelor cardurilor de credit, pentru ca acestea să fie transferate în siguranță prin internet.

Toate detaliile de plată sunt transmise printr-o conexiune de tip SSL și sunt stocate în conformitate cu Standardele privind Securitatea Datelor din Industria Plăților cu Cardul.

Este posibil ca noi să dezvăluim informațiile dumneavoastră unor terțe părți de încredere în scopurile stabilite în această Politică de confidențialitate. Solicităm tuturor părților terțe să dispună de măsuri tehnice și operaționale de securitate adecvate pentru a vă proteja datele personale, în conformitate cu legislația româna și UE privind normele de protecție a datelor.

10. FACTURARE – PLATA

10.1. Preturile Bunurilor afisate in cadrul site-ului www.esyhair.com includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
10.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri vandute de ESY HAIR, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.
10.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
10.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: office@esyhair.com

13. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

14. RASPUNDERE

14.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
14.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
14.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.
14.4. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.
14.5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre ESY HAIR, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site.Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

15. FORTA MAJORA

15.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
15.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

16. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Informatii privind livrarea:
Termenul de livrare este de circa 24/48 de ore pe teritoriul Romaniei (* valabil pentru produsele aflate in stoc) socotit de la data preluarii comenzii tale. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra.
Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.
Taxa de Transport prin Curier Rapid in Romania este:
- 18 RON
- Gratuit la comenzi peste 500 RON
Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului de regula in 24/48 de ore de la expedierea Comenzii (* valabil pentru produsele aflate in stoc)
Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc vei fi instiintata in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator. Produsul inlocuitor nu se va diferentia din punctul de vedere al caracteristicilor principale de produsul comandat. In cazul in care nu doresti sa pastrezi produsul inlocuitor, ai la dispozitie 14 zile pentru a-l returna, toate cheltuielile aferente (atat valoarea produsului cat si cheltuielile de livrare si retur) urmand a-ti fi returnate in termen de max. 14 zile.
Pozele de pe site sunt pur orientative. Culorile produselor pot diferi in realitate in functie de lumina in care au fost facute. Site-ul www.esyhair.com nu isi asuma raspunderea pentru diferenta de culoare.
Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului comform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in timp util.

Modalitati de plata:
Ramburs: Plata se face direct catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului.
Returnare:
Inainte de a trimite coletul de retur, te rugam sa te asiguri ca acesta respecta urmatoarele CONDITII:
Produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat catre tine. Echipa noastra va face o evaluare atenta a produselor primite de la tine (pentru a vedea culoarea si calitatea extensiilor este indeajuns sa le scoti din plasticul transparent si sa le compari cu parul tau). In cazul lipsei genelor oferite cadou se percepe o taxa de 20 lei.
In cazul in care produsul returnat nu este in stare corespunzatoare, va fi refuzat din motive de igiena.
Nu ne asumam responsabilitatea pentru montarea extensiilor de tipul microring sau tape-in. Dupa ce extensiile au fost deja montate returul nu se mai poate face datorita faptului ca inelele, respectiv cheratina extensiilor vor fi deteriorate, de asemenea, daca produsele livrate au fost insotite de eventuale cadouri, la retur trebuie sa returnezi si cadourile.
Atentie! Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client. Restituirea sumei se refera strict la valoarea produselor comandate, nu si la cheltuielile legate de transportul produselor.
In cazul returnarii unui produs care a beneficiat la livrare catre destinatar de drum gratuit se va scadea suma aferenta transportului curierului. In cazul nereturnarii cadoului primit in colet, se va scadea suma aferenta acestuia.

Termeni si Conditii Specifici

Garantia produselor:
Garantia se ofera pe calitatea parului, nicidecum pe aplicarea acestuia (aplicarea tine de cel/cea care a facut manopera).
Nu ne asumam raspunderea pentru folosirea neadecvata a produsului!
- Extensii de par clip-on: pe calitatea parului (sa fie natural 100% insemnand: se poate coafa - intinde, ondula). Garantia se pierde daca parul a fost vopsit, periat puternic sau alte metode agresive. Iti recomandam sa testezi calitatea parului pe o suvita in 2 zile de la primirea comenzii. Te rugam sa NU utilizezi produsul daca doresti returnarea banilor. Garantia de retur este pe termen de 14 de zile calendaristice.
- Extensii de par tape-in: pe calitatea parului (sa fie natural 100% insemnand: se poate coafa , intinde, ondula). Garantia se pierde daca parul a fost vopsit, periat puternic sau alte metode agresive. NU se ofera garantie pe aplicarea acestor tipuri de extensii, acestea vor fi aplicate obligatoriu la saloane profesionale, numai de catre persoane calificate! Iti recomandam sa testezi calitatea parului pe cateva suvite ( nu aplica tot setul inainte ) in primele zile de la primire. Garantia de retur este pe termen de 14 de zile calendaristice. Garantia se pierde in cazul aplicarii extensiilor cu microring, cheratina tape-in.
- Cozile de par natural: pe calitatea parului (sa fie natural 100% insemnand: se poate coafa, intinde, ondula). Garantia se pierde daca parul a fost vopsit, periat puternic sau alte metode agresive. Iti recomandam sa testezi calitatea parului in primele zile de la primire. Garantia de retur este pe termen de 14 de zile calendaristice.
Toate tipurile de extensii din par natural ESY HAIR trebuie aplicate/montate/vopsite OBLIGATORIU la un salon profesional sau de catre o persoana calificata.
Termenul (expresia) " par natural " folosit de catre www.esyhair.com este unul si acelasi cu termenul (expresia) "par remy indian calitate A+++" - insemnand faptul ca se poate ondula, intinde. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003.

ATENTIE! Produsele returnate trebuie sa fie perfect intacte, in ambalajul original si nu trebuie sa prezinte urme de probare sau purtare , din motive de igiena si de sanatate. Produsele care nu respecta aceste conditii , vor fi returnate catre dvs. Din motive de igiena si de sanatate! In cazul extensiilor de par, e foarte important a nu se desface sigiliul auriu , in caz contrar se poate lua in considerare ca produsul a fost probat sau purtat. daca ai indepartat sigiliul auriu, pierzi garantia returului nu incerca sa reambalezi extensiile! Culoarea, lungimea , gramajul si calitatea parului pot fi observate fara a indeparta sigiliul auriu Echipa noastra va face o atenta evaluare a produsului la primire, pentru a verifica indeplinirea conditiilor de returnare In cazul in care produsul nu se incadreaza in termenii si conditiile de retur, se va intocmi un proces verbal in prezenta curierului in care se vor mentiona aspectele care nu se pliaza conditiilor de retur , iar produsul va fi returnat catre dvs, din motive de igiena si de sanatate! Exceptie!in cazul in care totusi ai rupt sigiliul auriu, dar produsul nu a fost purtat/folosit/probat, sau cand ambalajul este deteriorat, se va percepe o taxa de reambalare de pana la 25% din valoarea produsului, taxa ce iti va fi facturata ulterior!

Garantia se pierde daca extensiile nu au fost intretinute corespunzator, conform instructiunilor de utilizare de mai jos:
SPALAREA EXTENSIILOR / COZILOR:
* Se spala dupa 4-5 folosiri, in apa calduta. ATENTIE! Acestea nu se freaca la spalare (pentru a evita incalcirea acestora).
* Inainte de spalare, extensiile se descalcesc cu ajutorul degetelor, se umezesc si se aplica un balsam, fara a se clati (pentru a evita deshidratarea parului).
* E recomandata folosirea unui sampon si a unui balsam cu PH ridicat, precum si folosirea unei masti de par.
* Dupa spalare, se recomanda aplicarea unui balsam Leave-In, pentru a hidrata parul.

PERIAJUL EXTENSIILOR /COZILOR:
* Se recomanda folosirea unei perii speciale pentru extensii.
* Parul se piaptana de la radacina spre varfuri, pentru a putea fi descurcat in mod corespunzator si pentru a preveni ruperea firelor.
* Extensiile se piaptana intr-o miscare descendenta dupa descalcire.
* Extensiile NU se piaptana niciodata cat timp acestea sunt inca ude.

VOPSIREA EXTENSIILOR /COZILOR:
* Vopsirea extensiilor se face obligatoriu la un salon specializat sau de catre o persoana calificata.
* Extensiile se vopsesc doar intr-o culoare mai inchisa, deoarece decolorarea acestora le poate deteriora.
* Se recomanda folosirea unei vopsele fara amoniac sau nuantator ( de evitat oxidantele! )
* Se recomanda ca vopsirea sa se efectueze mai intai, pe o singura suvita!!

COAFAREA EXTENSIILOR /COZILOR:
* Inainte de coafare, se recomanda folosirea unor produse cu protectie termica, pentru a-l pastra sanatos si stralucitor.
* Se recomanda folosirea celei mai joase temperaturi a uscatorului de par sau a placii ( 160 de grade)
* Se recomanda folosirea aparatelor de coafat pe aburi sau cu aer uscat, deoarece acestea nu afecteaza atat de mult suvitele de par.

Te rugam sa retii ca nu putem garanta culoarea afisata pe site. Modelele culorilor sunt pur orientative, ele fiind diferite in functie de lumina in care au fost facute.
Orice termen din site care include cuvantul "cadou " ( gene false ) este oferit in limita stocului disponibil. Termenul (expresia) " par natural " folosit de catre www.esyhair.com este unul si acelasi cu termenul (expresia) "par remy indian calitate A+++" - insemnand faptul ca se poate ondula, vopsi, intinde. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003.

ATENTIE! Garantia se pierde daca parul a fost vopsit, periat puternic sau alte metode agresive nerecomandate.

Returnarea Produselor - Informatii Utile:
Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris pe vanzator ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.
Solicitati telefonic returul printr-un apel la numarul 0753874694 si veti primi instructiuni suplimentare.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
Returul se face prin Curier Rapid.
Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt in responsabilitatea firmeni noastre.
Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 14 de zile, prin virament bancar.
Societatea noastra detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea produselor, astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.esyhair.com sunt in stare impecabila. In cazul in care exista o exceptie, ne asumam raspunderea si va inlocuim produsul cu unul identic (marime si culoare), suportand cheltuiala de Transport (tur, retur). Daca veti solicita in schimb o alta marime, o alta culoare, sau restituirea contravalorii atunci dumneavoastra va trebui sa suportati taxa de Transport spre adresa noastra de Returnare.

La comenzile peste 500 de lei la care ati beneficiat de transport gratuit si se doreste returnarea banilor pentru toate produsele cu valoarea de peste 500 de lei , se va scadea din suma totala a transportul oferit initial gratuit catre dumneavoastra suma de 18 lei.